bi güncel daha çekelim.
motorda yağ eksiltme sorunu başladı.turbodan mı motordan mı diye baktık ve motordan olduğu ortaya çıktı.silindir kapağımızdada çatlak çıktı.
piston,sekman,yataklar ,contala,r silindir kapağı(komple siboblar iticiler vs sıfır) ,enjektör, pompa, turbo bakımı ,baskı balata, şarj marş dinomaları ,bütün kayışlar ,bilyalar ,keçeler, filtreler yağlar sular herşey değişti.motor yeşil rengine boyandı.paslı parçalar temizlendi boyandı.ama resim çekme fırsatım olmadı o kısımda.aracın dünyası değişti yakıt olsun sesi olsun çok güzel. çalıştırırken cikle nedir unuttum
1000 de km ilk yağı ve filtreyi değiştim.şuan 2000 km yi geçtik.
defi boost saatimiz çinden geldi bağladım. şuan 0.7 bar basıyoruz
can sıkınıtısından ön amblemi siyah yaptım kromu gitmişti zaten komple
arka tarafa da üniversal spoiler taktım
inşallah ilerde orjinali olacak ama şuan istenen fiyatları verme şansım yok
stopların sinyal yerini kararttık daha hoş oldu.
çift çıkışlı egzoz kafasını da taktık
asıl parlatma işi yazın olacak ama elimdeki malzemeleri bitirmek için elle biraz uğraştım güzel parladık
arabanın içine de geçen hafta detaylı bir temizlik yaptım.koltukları eve çıkardım sildim uzuuun uzuun
taban halısı kapı döşemeleri tavan döşmesi silindi.havalandırma ızgaraları torpidodaki sökülecek herşey söküldü sensei apc ile temizlendi. daha sonradan da meguiars projectant ile parlattım çok güzel oldu.
heryeri temizledim
daha sonra burada bir lastikçide 16" jant lastiğe denk geldim.jantlar alman malı ondan dikkatimi çekti.önler 7.5j et30 arkalar 9j et 25.normalde bu tarz düşünmüyordum ama birden içime sindi(zevkler renkler diyelim sevende oldu beğenmeyende) aldım taktım
ama arka olmadı içe sürttü 8 mm spacer koyduk mecburen
lastiklerimiz 215/40/16 .(yol tutmayı özlemişim )
tenekeler le son fotolar
ve yeni jantlarımız
bu da son
sol sis lambasına taş geldi ve kırıldı.bende mecbur ikisini de söktüm.
zamanla yapacaklarım aşağıda.malum öğrenci ekonomisi
eve yiyecek almıyorum arabaya bişeyler alıyorum.öğrenim kredisini direk arabaya harcıyorum
arka plakalık plastiği
vites körüğü,
devir saatli gösterge,
sis lambası,
spoiler,
app plaka,
alman servis plakalıkları
renkli bijon
servis koltuk kılıfları
ek olarak memlekete dönünce tampon ayarları vs yapılacak.kısa süreli gitgel yaptığımdan vakit bulamadım.
yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. iyi-kötü fark etmez
unutmadan aksilik olmazsa KW marka coilover takımını hafta sonu takıyoruz.sürtene kadar düşürcem
konuya fotoğrafları eklemeye çalışırım