bi güncel çekelim
araca en çok takmayı istediğim kw ön-arka coilover takımını aldım.ve yerlerdeyiz
welovetoride stickerlerimiz
kaput amortisörlerimizi taktık.
merceksiz sislerimizi taktık.daha sonra bunların içine hella mercekleri geçirdim.
çeki ipi sevmem ama ekteki kırığı kapattık
bu fotoğrafta önde 7 cm arkada 11 cm daha basma payı var coillerde
arka plakalığı ve vites körüğünü sonunda buldum taktım.devir saatli gösterge de almıştım fakat bozuk çıktı onu geri verdim.
muayenemiz bitiyordu.emisyon için pompadan yakıtı biraz kıstık ve coilleri yükselttik.xenonları söktük.muayeneyi tek seferde sorunsuz geçtik.
muayeneden hemen sonra geri alçattım ve plakayı söktüm.böyle gözüme çok hoş geliyo
sonunda intercoolerıda taktık. borulamasını kendimiz yaptık.kaput içinde orjinal gibi durdu.bi ara kaputiçi resmide atarım.tamponu içerden birazcık traşladık.buradaki görüntüsü bence çok güzel oldu.
biara önlere tenekeleri taktım.2 cm daha düşürdüm.sürtme yok çok konforluydu
orjinal far yıkama buldum ama çok para istediler(çifti 180 tl) bende gittim tofaş far yıkaması aldım 10 tl
şuan aktif değil boşlukta aktif hale getircem.
30 Ağustos fotoğrafı
eski golfümle şanzuman pompa panjur kapı kolları gaz jikle km telleri roleler vsvs dolu parça verdim çok pişmanım.ama nerden bilebilirm bidaha mk2 alacağımı.bunlarda şimdilik sağdan soldan topladığım aldığım yedek parçalarım
şanzumanımızda çıkan arıza sonucu şanzumanı komple değiştik.ff takacaktık ama bikaç sıkıntı çıktı. 4s yerine 4t taktık.evin garajında abim ve ben şanzumanı söktük.1 hafta bekledik.yeni şanzumanımız yurtdışından geldi ve taktık.o arada boşluk olan vites aktarma kollarının burçlarınıda yaptırdım. sorunsuz sıkıntısız biniyorum şuan.
gelin arabası da olduk.
yazın sonunda geri Trabzon'a gelmeden ancak parlatmaya fırsatım oldu.sabah 9 da başlayıp gece 12 de anca bitti.(sadece dış)ama değdi uğraştığımıza.kullandığım malzemeler:
-Scholl Concepts S3 Gold Compound
-Scholl Concepts S30+ Nano Compound
-Soft99 Fusso Coat 12 Dark Colour Wax
-Meguiar's Ultimate Protectant
-Meguiar's Endurance High Gloss Protection Gel
-3m Clay Bar Kil
-Sensei Apc
-İpa
bi tık daha düşürdüm ve en güncel halimiz bu şuanda.
bu da öncesi sonrası fotoğrafı olsun.sadece gti lipi takmıştım o zaman
biraz uzun oldu yine.zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler