Benim arabayı ben 2003 Mayısında almıştım. 1 kere tavan, 1 kere de motor kaputu güneş yanıklarından dolayı boyandı.
Böyle olduğu halde tüm bakımlar dahil 5 bin lira ancak masraf etmişimdir 13 yılda.
Sen 13bin liralık ne yaptın kardeşim arabayı passata mı çevirdin, passat görünümlü polo
Keşke forumdaki eski konular silinmeseydi o zaman açıklamaya gerek kalmazdı kardeşim.Bilenler bilir, sen fazla masraf yapmamışsın demek ki dostum biz deki hastalık derecesi.
aylık sadece 50-80 arası kargo parası veriyorum.ebay-den aldıklarım 4 bin tl yi geçti,tüm sistem yedek parçalar değişti konuyu gören arkadaşlar bahseder ben tek tek yazmayım.(bakım,yedek parça,modifiye,ustalık,kargo,gümrük vs.total)
Peder sattırmadı bende satılmayacaksa masraf yaparım dedim sırf inattan a-dan z ye yeniledim aracı.bi ara konu açmıştım yüklediğim resimler adam usandıran cinsten ti.
Bugün 10000 daha çıksa yine ederim para sıkıntısı yok bizde poloya feda olsun benim ilk göz ağrım.
polo hariç 4 araç daha var ama sadece ona böyle masraf yaptım ben.Ben de alma hastalığı var takıyormusun satıyormusun desen hayır işten vaktim yok benim garajım dolu hele ki son cezalardan sonra takmaya cesaret te bulamadım açıkçası babam yolda ceza yer diye.Sadece 1700 TL. müzik tesiatı var sıfır ama garajda.Eğer yazdıklarım da bi şüphe kalırsa aklında hepsinin resmini atarım sana dostum sıkıntı yok.
(ref:Resül,Emre D,Kaan,Güven,Hüseyin,Semih E,Ersan,Mehet C,Kerem 6n group)