Maşallah çok güzel bir araç. Motor - şanzıman uyumu şahane. İşi bilen biri güzel bir remap yaptımı hem yakıtı biraz daha düşer hem de gazladımı uçuşa geçer. Kaliteli yakıt, yağ almaya dikkat edin. Düzenli aralıklarla Carbon Clean işlemini aksatmayın. Dizel motor kurum bağladımı işi bitiyor.
Ya arkadaşlar kafamı kurcalayan birşey var benim aracımın motorunda TDi yazısının hepsi kırmızı ve boyama olmadığuna net eminim. Ne anlama geliyo bu 110luklarda hepsi kırmızı olan var mı acaba ya ? PD130 larında üst kapağı farklı oluyor diye biliyorum ama varsa bi bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.
aynen farklı oluyor senin ki boyanmadıysa degiştirilmiş olabilir ama böyle komple boyalı zor gibi 130 luk kapak farklı ve bu sekilde üst kapagıhttp://www.youtube.com/watch?v=j1T7k85ppSw
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin. kardş aracı düşürmek istersen bendeki yaylarla takas yapabılıriz. orjinaline cevirmek istiyorum ben
Hayırlı olsun olsun Allah kaza bela vermesin.Aracın fotolarıda arkadaki tdi çift kırmızı sizin araç 130 luk 110 luk 6 ileri mk 4 yoktur ruhsat ta motor kodu asz ile mi başlıyor.
Normalde senin aracında olması gereken sadece ''I'' kırmızı hem motor kapağı hemde bagaj kapağında.ama tabi kırmızıları çoğaltanlar oluyor kafasına göre gören 130 luk sansın 150 lik sansın gibilerinden. kim uğraşır deme ben bizzat uğraşan insanlara denk geldim