shell Helix ultra 5-40 iyidir
Selamu Aleykum arkadaslar...Firtina nedeni ile polomu carsiya birakmistim..Sabah olunca calistirdim 30 dk falan sonra yurudum.fakat burnuma bir koku geldi balata kokusu gibi neyse dik bir rampayi ciktiktan sonra duman geldi..Stop ettim altina baktigimda egzosun uzerine yag damliyordu ve yere de yag damlatiyordu..Tamirci cagirdim cekiciye yukledik sanayiye vardigimizda her tarafina bakti yag kacagini bulamadi en son eli ile hava hortumunu kapattiginda yag fiskirdi dedi araba hava alamiyormus o yuzden kecelereden yag sizdirmis diye..Bi seyler yapti sorunu buyuk ihtimal bundan dedi..Sur gez gel dedi ve bir sorun yoktu..Birde poloda ben castrol 10-40 kullaniyom usta kaliteli degil dedi ve mobilin 5-40 yagini tavsiye etti..Siz hangi yag kullaniyorsunuz? Tekrar iyi aksamlar.. :
Bu yağı veya PurePlus teknolojisi ile üretilen yağlardan birini deneme şansınız oldu mu ?
şu an aracımda shell var. onuda benim tamirci uygun bulup koymuş.henüz 500-600 km yol yaptım. tam da soğuk günlere rastladı. eksi 12 dereceleri gördük. araçta bir sıkıntı yaşamadımçok sıcak havalarda da denemek lazım.
Bende subat ayindaki yag degisiminde elf moligraf f1 5w 40 deniycem, daha once hep mobil 10 40 kullaniyordum bakalim sonuc ne olacak burada paylasirim fiyatida n11 de baya uygun 4 litresi 57.75 kargo dahil
Bilgilendirmeleri cin tskler tabi bu kitapcik 15 senelik illaki guncelleme gelmistir