Gönderen Konu: Orta susturucu için düşünceleriniz..  (Okunma sayısı 4518 defa)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Orta susturucu için düşünceleriniz..
« : 04 Şubat 2015, 22:34:31 »
Arkadaşlar selam,orta susturucuyu iptal ettirmek yerine kaliteli bir spor orta susturucu ile değiştirmek istiyorum,sizin fikirleriniz nelerdir?Bikaç ufak araştırma yapıyorum ama marka olarak borla buldum fiyatı biraz tuzlu.Sizlerden de biraz fikir almak istedim. ???

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
Ynt: Orta susturucu için düşünceleriniz..
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2015, 22:47:42 »
Arkadaşlar selam,orta susturucuyu iptal ettirmek yerine kaliteli bir spor orta susturucu ile değiştirmek istiyorum,sizin fikirleriniz nelerdir?Bikaç ufak araştırma yapıyorum ama marka olarak borla buldum fiyatı biraz tuzlu.Sizlerden de biraz fikir almak istedim. ???

"westar" derim. 2 yıl genel 5 yıl paslanmazlık garatisi veriyorlar , sorun çıkarsa birebir değişim.
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2015, 00:32:04 »
Var mı hocam peki satan eden yet, nedir fiyatlar? Tr de bulabilir miyiz?

Çevrimdışı MurdeR

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf V TSI Comfortline 140 hp Kompresör+Turbo
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2015, 01:36:51 »
Zaten iptal edersen bayagi gurultulu oluyor araba

Çevrimdışı cybertronics

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2015, 02:28:22 »
Var mı hocam peki satan eden yet, nedir fiyatlar? Tr de bulabilir miyiz?

Valla Sinan Bey nerede bulabilirsiniz bilmiyorum , ankara'da benim arabayı götürdüğüm usta sürekli bu markayı kullanır egzoz konusunda , şu an bende kullanıyorum gerçekten tavsiye ederim ama ürün zaten Türk üretimi bulma konusunda sorun olacağını sanmıyorum fabrikayı arayarak bilgi alabilirsiniz. Bende yarın sorarım ustama illaki vardır bir kaynağı :)

Unutmadan söyleyim spor değil bu parça standart ancak orjinalinden çok daha iyi ses kesiyor ve performansa hissedilir ölçüde katkısı var.

http://www.westaregzoz.com/
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 02:31:21 Gönderen: cybertronics »

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2015, 12:26:50 »
Evet ben de buldum da dediğiniz gibi spor değil bunlar sanırım,orjinaller bozulduğu,dağıldığı zaman kullanılan bir marka imiş  ;)
Valla Sinan Bey nerede bulabilirsiniz bilmiyorum , ankara'da benim arabayı götürdüğüm usta sürekli bu markayı kullanır egzoz konusunda , şu an bende kullanıyorum gerçekten tavsiye ederim ama ürün zaten Türk üretimi bulma konusunda sorun olacağını sanmıyorum fabrikayı arayarak bilgi alabilirsiniz. Bende yarın sorarım ustama illaki vardır bir kaynağı :)

Unutmadan söyleyim spor değil bu parça standart ancak orjinalinden çok daha iyi ses kesiyor ve performansa hissedilir ölçüde katkısı var.

http://www.westaregzoz.com/

Yok Muharrem zaten iptali gibi bir düşüncem yok,çok ses yapar...Benim aradığım iyi bir spor orta susturucu.. :tamamdir
Zaten iptal edersen bayagi gurultulu oluyor araba
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 12:28:41 Gönderen: s1nanozk »

Çevrimdışı cybertronics

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2015, 01:48:39 »
Evet ben de buldum da dediğiniz gibi spor değil bunlar sanırım,orjinaller bozulduğu,dağıldığı zaman kullanılan bir marka imiş  ;)
Yok Muharrem zaten iptali gibi bir düşüncem yok,çok ses yapar...Benim aradığım iyi bir spor orta susturucu.. :tamamdir

Valla Sinan Bey spor ürünleride var (üniversal olarak geçiyor) ama ne denedim , ne anlarım , ne de uyar mı uymaz mı bilemiyorum o yüzden birşey diyemem ama ustama sordum bu gün fabrikaya telefon açıp direkt olarak alabilirmişsiniz , dağıtım bölgesindeyseniz eğer dağıtımı firma kendi araçları ile yaptığı için kapınıza kadar teslim ediyorlarmış aksi halde kapıda ödemeli kargo.

Ha eğer paraya kıyarım derseniz marka olarak "milltek" var hem spor hem kaliteli.

http://www.millteksport.com/exhaust.products.cfm?variantid=142
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 01:54:47 Gönderen: cybertronics »

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2015, 12:47:35 »
Bakıcam artık İstanbul'a gelince,Miltek güzel marka ama epey de pahalı,özellikle orta susturucu için.Yetkili satıcısı Powershop biliyorum maslakta bikaç kere gitmiştim ama dediğim gibi ürünleri biraz pahalı.Önce Steel gibi bir marka alıp deneme amaçlı kullansam mı bilmiyorum.Ya da yine maslakta egsozcuları gezip iyi marka çıkma ürünler oluyo onları mı araştırsam  :-\ bir keresinde bi egsozcuda borla orta susturucu bulmuştum ama mk5 içindi,300tl de fiyatı vardı çok iyiydi  :D

Çevrimdışı cybertronics

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2015, 09:46:41 »
Valla 300 liraya iyiymiş hakkikaten ama şahsen olacaksa ya şöyle olsun https://www.youtube.com/watch?v=ryTRadYz1gg ya da tam sessiz olsun :D

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2015, 12:57:55 »
benim şu anda supersprint de böyle sesi (bi video ekleyemedim daha)  ;D ama orta da orjinali çıkarıp iyi bişey taktırırsam biraz daha iyi olur mu diyorum.iptal de ettirmek istemiyorum açıkçası hem sesin çok daha fazla çıkacağından hem de back pressure muhabbetinden.İyi bir marka olursa dedim güzel olur ama bakalım gelince egsozcuları gezicem önce  8)

Çevrimdışı cybertronics

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2015, 13:54:23 »
benim şu anda supersprint de böyle sesi (bi video ekleyemedim daha)  ;D ama orta da orjinali çıkarıp iyi bişey taktırırsam biraz daha iyi olur mu diyorum.iptal de ettirmek istemiyorum açıkçası hem sesin çok daha fazla çıkacağından hem de back pressure muhabbetinden.İyi bir marka olursa dedim güzel olur ama bakalım gelince egsozcuları gezicem önce  8)

Valla sizin aracın ses şu anda böyle ise hiç bozmayın derim. Tam ayarında bence.  Videodaki ne kuru gürültü ne de bozuk ses tam ayarında bence sizinkide böyle ise bence hiç karıştırmayın  8)

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2015, 18:32:57 »
Aynen videodaki gibiyse tam ayarındaymış gerçekten.
Akıl yaşta değil baştadır.