41 yaşındayım senelerdir hiç otomatik araba almadım. bu yaş bandında arasıra çekik gözlü japonlardan kullandım. ama bu aracımda otomatik vitesin gerçekten kullanımda zevk verebileceğini ilk defa gördüm. gidişi gayet mükemmel vites geçişlerini pek hissetmiyorsunuz desem yeri var. İlk başta bende inanmadım aracım uzun süre yatmış, ender bulunabilecek 115 bim km.de bu hafta egsoz susturucularının ikisine değiştirdim. çatlayan triger ve diğer aktarma kayışları komple değişti. IV-V-VI kasa Golf araçlarım da oldu, mkIII kasaya il defa aldım. yakıt konusunda erken konuşmak istemiyorum brc lpg var koşturmacadan ne yaktığımı daha net ölçemedim. sadece lastik eksiğim var uygun lastik arıyorum. koltuklar gayet konforlu sürüşte herhangi rahatsızlık vermiyor. Orjinale sadık kalmayı seviyorum ufak ayrıntılar hoşuma gidiyor. aracımın ana hatlarını kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. nereye gitsem birileri arabanın başına üşüşüyor sağına soluna bakıp sorulara başlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum kesinlikle ...
örnekler çok hoşuma gitti teşekkürler ilginize