MK IV den sonra MK V e geçiş yaptık kasa şekli olarak pek hoşuma gitmiyordu 5 kasa ama kullandıktan sonra ön yargım geçmeye başladı arka stock tamponu hariç ama hala sevmiyorum arkasını golf 4 daha güzel duruyor. 4 kasa ile aşırı derecede farklar var gerek sessizliği gerek konforu yol tutuşu çok çok farklı ve üstün. donanım olarakta bayağı dolu bir araba torpido sogutma esp yağmur far sensörü yokuş kalkış vs vs uzadıkça uzuyor. 1.4 tsi 140 hp 2007 model 110 bin km de ilk sahibinden aldık. tabiri caizse adam sadece şöför koltuğunu kullanmış sigara kullanmayan birisiydi şansıma iyi denk geldi bende kullanmıyorum. Alırken ankaradan gürkan kardeşimden Allah razı olsun çok yardımcı oldu bana orada hakkını ödeyemem
golf 4 kasadar oynamayacağımı umuyorum o düşüncedeyim şuanda ama kendimede güvenemiyorum bu konuda pek:D
birde şansıma eski arabamla aynı boyaya sahip araç geldi la7w iki aracnda boya kodu
yapacaklarım şuanda rcd510 takmak
kapı kolları çıtaları gövde rengine boyatmak
r32 arka tampon eki takmak
app plaka
bixenon mercek montajı
amerikan park
jant model kafamda yok şuanda henüz ama elimin altında şuanda bi model jant var yakışıyormu yakışmıyor mu karar veremedim.
belki olabilir: marşpiyel takmak.
yapılacaklar listesine eklemeler olabilir tavsiyelere açık
aracın henüz çok fazla resimlerini çekemedim binmeye bile fırsatım olmadı desem yeridir
Ani şekilde aramızdan ayrılan efsane kasayı da unutmayalım ilk arabamdı ve çok güzel anılarımız geçti
bendeki yeri yeri kolay kolay dolmayacaktır diye düşünüyorum.