Hayırlı olsun Muharrem ilk sahibinden güzel bir araç almışşın maşallah güle güle kullan
Kardesim kazasiz belasiz bin temiz araban gitti temiz araba geldi. En guzel motorlardan birisine sahipsin keyfini cikar. Mk4 le guzel anilarimiz vardi sira bunda bakalim
hayırlı olsun keyif olarak herkes genelde mk4 daha iyi der ama sende durumlar nasıl ? sevdin mi 5 kasayı ??
Kardeşim hayırlı olsun çok temiz bir araca benziyor ve motor çok keyifli sırf motor için bile alınır lpg mevzusu yüzündende bence fiyatları gayet alınası. artık hızlanmak için üst devirlerde gezmemek güzel bi duygudur(6.000dd gezen diğer adam:) ) bence mk5 çok yerilen bi kasa bunun haklı olan sebepleri var ama sallayamda çok. içi geniş ferah 17jantla vs çok güzel olabiliyor.ama desenki şu fotoğraflara bak hangisi güzel sattığın arabanın son hali standart mkv e on basar der gazı veririm ki jantlar gelsin bixenon lar takılsın araba kendine gelsin Ayrıca o kalkışta arabayı tutan esp değil asr dir vitesin önünde kapat onu cayırdar ortalık o zaman
Ben de mk5 bakar oldum,aslında mk6 favorim ama bütçe uçuyor oraya çıkınca gerçi ben mk5 alsam çok masraf ederim gibime geliyor ki sen de edecen gibi kardeşim
mk6 zaten mk5 platformu üzerine geliştirilmiş bir model. fonksiyonellik anlamında biraz bir şeyler katmış olmakla birlikte çok fazla değişkenlik yok. ancak iç mekan dersen mk5 oval hatları sayesinde şu ana kadar gelmiş geçmiş en geniş iç hacimli golf. jettası da öyle. (ve borası... ve ventosu)
sen benim kayseride gittiğim vw özel servisine git. ortaya kolçak taktırmıştım. benim heyvan kardeşim koltuk yüksekliğini ayarlarken kolçağa abanınca çatır çutur vida yerlerinden attı. zaten 4 vida tutuyor lan ne yapıyon.neyse tamirci adam her şeyden anlar dedi götürdü. biz kenarda konuşurken adam kafayı içeri soktu 30 snaiye sonra çıktı tamam dedi. ulen nasıl tamam girdim baktım her yerinden vida dürtmüş şarjlı vidalama ile. kolçak neyse alttaki konsolü kevgire çevirdi. kolçak da hala çatır çutur ses veriyor.usta oldu mu bu dedim. şaşkınlıkla bakıyor. bir de nesi olmadı ki diye yüz ifadesi takınmış. kevgir etmişsin dedim. ama sallanmıyor diyor bana.şimdi sen git oraya farı söker arkadan matkapla dremelle keser orayı açar içine tofaş sinyali filan yerleştirir. bir de aküden direkt hat çekti mi 24 saat yanar.
Amerikan park ön farda kodlama yapılıyor vag comdan