Arkadaşlar araba kalkışta oldukca hantal kalıyordu gazı çok vermen gerekiyordu kalkması için bende sanayiye gittim tüp filtresini değiştirdim ve baştan ayar çektirdim orda ki usta bana enjektörlerimin eskidiğini ve regülatörümün eski sistem olduğunu bu yüzden de hantal kalabileceğini söyledi regülatörün fiyatına 180 lira ve enjektöründe fiyatına 180 lira dedi bende tamam diyip çıktım başka bir yere götürdüm arabayı orda ki usta da araba benzini düzgün yemiyor ki gazı düzgün yesin dedi ama araba o ayardan sonra biraz daha atikleşti dün bi de uzun yol yaptım araba 200 ü rahat gördü hiç bi sorun yoktu ama bugün akşam giderken arabaya çok gaz verdiğim de pat pat diye ses geliyodu motor tarafından sanırım egsoz manifoldunun ordan geliyodu bilmiyorum ama o sesten sonra araba oldukca hantallaşıyor ve gitmeme derecesine geliyor duruyorum 1-2 saat sonra biniyorum hiç bi sorun yok 20 dk sonra yine aynı şekilde pat pat diye ses geliyor acaba benzinde mi farklı dedim benzine aldım asıl sorunu benzinde yapıyormuş benzinde canavar gibi olan araba 4.viteste 100 ü zor görüyor sündürüyorum 3.viteste yine zor buluyor gaza abandığım zaman arabayı sanki arkadan biri tutuyor gücünü hissediyorsun arabanın ama gitmiyor bir türlü boğuluyor.Arabamda açık hava filtresi var acaba filtreden mi dedim filtresini söktüm normalini taktım yine aynısı gitmiyor benzinde ama tüpte gidiyor bu arada o tüp ayarından sonra araba 40 km fazla gitti normalde uzun yol şehir içi karışık 25 krş yakıyordu şimdi 20 krş yakmış 58 liralık tüple 280 km gittim.Böyle bi sorun yaşayan duyan var mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.