Araba 1.6 SR 8 V az önce sanayiden geldim ustaya dedim bobinden mi acaba diye bobinden olsa böyle olmaz dedi çıktık yola sadece tüpte mi yapıyo dedi bilmyiorum denemedim dedim benzine aldı benzinde de tekleme yapıyodu bi tüpcüye götür yakıt değerlerine baktır dedi götürdüm yakıt değerleri iyi dedi yarın gel dükkana basınç değerlerine bakalım dedi.O otoyolda 200 yaptıktan sonra böyle sorunlar çıktı zaten araba gitmez oldu rampa da kalkmıyor stop ediyor ama baskı balatam da eskimişti yani
hocam siz başka bir ustaya gidin. paranızı ve arabanızı seviyorsanız ustanızı değiştirin. benzinde tekleme kesilse o zaman lpgciye göndermesi doğruydu. ama benzinde de tekleme olmasına rağmen lpg ciye göndermesi sizi başından savıyor olduğunun kanıtı. bulunduğunuz yerde başka usta yoksa dahi lütfen il merkezine veya yakında başka bir ilçeye gidin ve başka bir ustaya baktırın.
çok iyi biliyorum iddiasıyla konuşmayacağım. ama şunu söyleyeyim. çırak dahi olamayacak insanlar ustalık yapıyorlar. aracınız başından beri bobin diye bağırıyor.
edit: ateşleme arızası diyelim. buji ve kabloları da ihtimal dahilinde elbette. fakat her halukarda sorun lpg de değil. sorun baskı balatada değil.