merhaba arkadaslar foruma konu acmamakla birlikte zaman zaman girip bakiyorum neler var neler yok diye eski arkadaslar az cok bilir turkiyedeyken 6n2 vardi onu suan babam kullaniyor masallahi var lakin ben Hollandaya yerlestim ve 2002 golf 4
sportline sahibiyim simdi arabama gelelim araci aldigimda berbat derecede bakimsizdi triger kayisi kopmak uzereydi bujiler komur gibiydi aldigim adam da kendiside soyledi ben aldigim dan beri 7 bin km re kullandim hic bakim yapmadim sadece benzin aldim bindim dedi bende zaten titiz birisi oldugum icin arabayi alir almaz su bakimlari yaptim,bunlari yaziyorum ki su degistimi bu degistimi diye arkadaslar merak etmesinler diye
triger set su pompasi
bujiler
hava fitresi yag fitresi polen fitresi
hararet musur
EGR valfi
mobil 1 5-30 yag
soruna gelicek olursak aracim mavi duman atmiyor gaza yuklenince siyah duman la birlikte nefes alinicak sekilde zehir atiyor sanki yani oyleki yaklasik 2 bin km rede 700 gr yag eklemek zorunda kaldim ustam eski sahibi hic bakim yapmadan arabayi aldigindan beri kullaniyorsa ve ondan onceki sahibide muhtemelen satacagi icin bakim yapmadiysa kurum yapmis olabilir falan gibi biseylerden bahssetti ne yapmam gerekiyor bi yardim edin aracin performansi gayet guzel (ilk aldigimda gitmiyodu) ve arabam 160 gecmiyor coook zorlasam bile baski balatam iyi.sizce sorun nedir. ? ne onerirsiniz
not:enjektorler cok pis araba calisirken cok siddetli sirkelenerek calisir ve gaza yuklenince silkelerek ileri geri yaparak hizlaniyor bunla alakasi varmidir ?