Söz konusu bizim ustalarımızsa kesinlikle ! diyebilirim bu duruma, arabam iki senedir bende daha işini adam gibi yapan bir usta görmedim, sürekli uyarmak durumunda kalıyorsun gencide yaşlısıda aynı, yaşlısı sıkılmış artık ugrasmak istemiyor, genci , gençliğinin verdigi tecrubesizlikle salla pati iş yapıyor inanın bir şey olunca sanayiye küfrederek gidiyorum, en son yaşadığım mesela termostad kütügünün birleşim yerinden sızıntı vardı su eksiltiyordu araba usta söktü vs. sökerkende takarkende motorun altına doğru uzanan motora suyu taşıyan boruyu oynattı yerinden, hazır açmışken onuda cıkaralım sıvı conta ile yeniden takalım dedim sorun yaşamamak için inat etti cıkarmadı iki gün sonra ordan kaçırmaya başladı haydi bir daha sanayiye yeniden söküldü takıldı bu sefer termostad kutugunun yanından gene damla damla sızıntı tekrarladı , girdim yag satan bir yere radyötördeki sızıntılar için olan bir madde var, sıvı bir şey, doktum ondan motorun suyuna şimdi sızıntı mızıntı yok ...sanayimii en iyisinin.. illallah geldi ..