arkadaşlar aracım 2004 bora pasific.cumartesiye kadar aracımın kliması güzeldi ama cumartesi yozgata gelirken aracın kliması çalışmaz oldu ve içeriyi soğutmadı.
ben ilk sayfadaki özellikle samet arkadaşın dediklerinden akü üzerindeki sigortaya baktım. 3 adet 30 amp sigorta var ve bir tanesinin üzerindeki tel erimiş. eriyen sigortayı değiştirdim ve aracı çalıştırdım.sonra klima düğmesine bastım içeriye soğuk hava gelmeye başladı.Ama sadece büyük fan çalışıyordu.Küçük olan dünmüyordu.Aracı stop edip küçük fanı elle döndürdüm.Sonra tekrar aracı çalıştırdım klima düğmesine bastım ve küçük fanda çalışmaya başladı ama sonra ciyak ciyak dedi ve durdu büyük hala çalışmaya devam ediyor ve içeriye soğuk hava üflüyor.
Ayrıca küçük fanın olduğu yerden br yanık kokusu gibi bir koku geldi.Aracı stop ettim ve küçük fanı elle çevirmeye başaldım fan zar zor dönüyor.
Sanırım küçük fan yandı yada başka bişi oldu.Acaba klimayı açınca sadece büyük fan çalışsa araca zarar verir mi?
Eğer zarar vermeyecekse küçük fanı iptal eden bir bağlantı var mı?
Varsa nerede?
Ayrıca fan değişecek olursa verdiğim linkteki hangi fanı almalıyım?
http://www.otoyedekparcaburada.com/index.php?do=catalog/showLabel&labels=5360-2&tp=1