Arkadaşlar bugün 2 saatlik uğraş sonucunda Bora 2001 model aracımdaki aydınlatma sorununu çözdüm
uzun zamandır kafaya takıyordum nerdeyse aracı satacaktım bu sıkıntı yüzünden aldığımdan beri vardı bu problem.
Soruna gelecek olursak aracımın '' Kapı aydınlatmaları sağ sol 2 tane, Tavan aydınlatması arka yandakilerde dahil, harita makyaj aydınlatmaları güneşlikteki ve bagaj ayınlatması yani kısaca bütün iç aydınlatmalar kafasına göre yanıyordu bazen sorunsuz herşey çalışıyor bazense sanki sigortası atmış gibi hepsi birden gidiyordu. Kapı kilitinden switchden falan dediler. Sol kapı kilidini değiştirdim düzelmedi. Paraya kıyıp sırayla bütün kilitleri değiştirecektim azdaha. Bugün komfor beynini söküp kontrol ettim lehimlerde büyüteçle zar zor görebileceğimiz çatlaklar vardı. Lehimleri elektronikçide tamir ettirdim ve şimdilik sorun morun kalmadı herşey tıkır tıkır çalışıyor. servislerle dünya paralar verip yaptıramazsınız bunu kilit militde değiştirmeyin sıkıntı konfor beyninde. Yıllar sonra demekki sıcağa soğuğa maruz kalıp çatlıyor demekki.
Bütün golf bora passat modellerinde sorun aynı şekilde olabilir bilginize bu sıkıntılardan muzdarip olanlara yardımcı olabilirim.