Merhabalar. Arkadaşlar lafı fazla uzatmadan siz değerli efsane tutkunlarından yardımlarınızı rica ediyorum. 5 senedir bugünü bekleyerek kuruş hesabi yaparak para biriktirdim. Bu yüzden alacagim araç için kuruş hesabi ve 4 5 ustaya gösterme hassasiyetini yapacağım,aciliyetim yoktur 5 sene bekledim, temizini almak için daha da beklerim. Bu yüzden alsatcilar galericiler araç önermesin efsane tutkusunu bilen kullanan ve sahibi olan insanların araçları benim için önemlidir . Aradığım araç, önemsiz yerleri boyalı önemsiz yerleri değişmiş olabilir ( kapı çamurluk vs takimtim yok ) kesinlikle kazasız bana 5 kuruş masraf cikartmayacak km si max 180 bin de, 2001 ve ustu Comfortline icin ayirdigim butce kesinlikle temiz olması şartıyla 24.000 tl, 2000 ustu higline ve 2003 2004 pasific için kesinlikle temiz olması şartıyla 25.000 tl dir. Renk olarak mavi ve kırmızı haricindeki( bordo olabilir) tüm renkler... Golf 4 tutkumun tarifini anlatamam, çocukken kirli camlarına beni yika yerine seni birgün alacağım yazardım. Şimdiden yardımcı olacak tüm efsane tutkunlarına selam ve tesekkurlerimle. Lütfen aradığım kriterlere uygun kişiler arasın bu konuda çok ciddiyim kar amaçlı insanlar aramasin. 543 792 14 07