Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah..
1) Bu parçanın, parçacılarda olacağını pek sanmıyorum. Yine de sormakta fayda var. En kötü çıkmacılardan temin edilebilir. Çok aciliyeti yok bence.
2) Ufaktan boya-kaporta işi var. Çok para tutmaz. Pek görünen bir yer olmadığı için de yapılan boya sırıtmaz orada. Sorun yok halledilir.
3) Bizim poloların hastalığıdır bu. Benim tavanımda da 50 kuruş büyüklüğünde soyulma var. Lokal boya yaptırmak istemediğim için, boyacıdan oje şeklinde boya aldım idare ediyorum. Bence durum şu an o kadar vahim değil. İyice sırıtmaya başladığında boyatırsınız. Bunun kötü yanı, satarken biraz sıkıntılı olabilir. Tavanı boyalı aracı satmak biraz zor olur.
4) Paslar kazınacak ve çok ince macun çekilip boyanacak.
5)Torpido kilidi parçacılarda var. O torpido kapağı sonradan boyanmış heralde fena sırıtıyor.
6) Kapı kolunun rengi iğrenç ötesi. Hoparlör kapağı nerede
Difüzör(havalandırma) ayarlayıcı gitmiş. Difüzör de parçacılarda var.
7) Çerçeve kronik ancak sizdeki sonradan takılan çakma çerçevelerden zaten. Bunun 1. kalite olanlarından takacaksınız.
Bu araca ustanız onay verdi mi? Sorması ayıp ne kadara aldınız? Bu araçların motorlarındaki mekanik aksamlar biraz hassastır. İçine bakmayan adam motora da bakmamıştır gibi geliyor bana.