selam arkadaşlar. 2007 model 115binde bütün ağır bakımları yapılmış bir gt var arkadaşımda 2-3 kere sürdüm gayet zevkli bir araç. bi kusur göremedim. 1.4tsi 170hp GT modelini alırken özellikle nelerine dikkat etmem gerekir ?Teşekkürler...
Aracı almadan önce, kimden alırsanız alın yetkili servisten bi expertiz ve Muharrem'in dediği gibi de ayrıca kompresör ve turbosuna baktırın. Hem de 101 nokta ekspertizle birlikte bazı önemli eksikler varsa görmüş olursunuz. Gerçi yetkili servis de en ufak şeyleri bile yazabiliyor ama o listeden önemli olan bişey varsa öğrenmiş olursunuz; yoksa da içiniz rahat şekilde alırsınız. Ben de gt düşünüyorum ara ara, lakin temiz ve oynanmamışını bulmak da bir o kadar zor... Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
serviste bakar dışarıda vw ile uğraşan ve işin piiri insanlar bakar. ama bakan kişi iyi bunu al dedikten sonra illa sorun çıkmıycak değil süpriz yumurta araba işi. aynı şekilde dışarıdada bu araçlar çok süpriz yumurta basit bi araba gibi duruyor ama çok kişiye plaka okutturuyor
Dusuk devir yuksek vites araca yuklenin araba kesintisiz hizlaniyor mu tekliyor mu yada hizlanip hizlanmamakta kararsiz mi kaliyor(kompresor kavramasinda hata vardir). Yetkili servis bilgim yok ne kadara expertiz yapiyor
eyvallah kardeşim. her şekilde gazladım araç fena uzuyor. hiçbir sıkıntısını hissetmedim. bakalım hayırlısıyla yarın satışı yapıyoruz. bugün aracımı sattım.
hayırlı olsun o zaman sana benzin canavarı etmezsin inşallah aracı