sağolun arkadaşlar. beni kendine çeken özelliği orjinal ve kırmızı olmasıydı zaten.amerikan park ve xenon düşünüyorum farlara ve sislere. ampul modelleri nedir bilginiz varmı ?
beyinden açma işlemini biz bilgi ekranından mı yapıyoruz yoksa bi elektrikçi ustaya mı götüreceğiz ? komple yanması çok güzel olmuş, sinyalin yanına nasıl taktınız ampulü ? yuvası mı var yoksa sizmi deldiniz ?
vagcom sinyalleri %30 seviyesinde ben açtım. kendim deldim arkasını park ampülünü oraya çıkardım koydum düz çizgi şeklinde yanıyor hoş duruyor
Yurt dışında bazı ülkelerde o kısım gündüz farı olarak tasarlanmış fakat Türkiye'de boş duruyor ne yazık ki. Arkasında duy var mı? Yoksa kendin kablo ve duy mu ekledin hocam? Merak ettim çünkü kimi özellikler oluyor araçta ama aktif edilmemiş oluyor bildiğimiz üzere. Mesela MK5 in tavan aydınlama lambalarında ortada 3. lamba yeri mevcutmuş ama sadece delinmemiş ve ampul konmamış. Geçen tesadüfen öğrendim bunu da.
arkadaşlar bir sorum daha olacak. hafif basmak istiyorum aracı. normal golf 5 e uygun olan spor yaylar gt ye de uygunmudur ?
uygun diye biliyorum. Cikan yaylari satmayi dusunursen haberim olsun talip olabilirim