Aracımda aldığımdan beri kapı switch problemi vardı birkaç ustaya sorum tamiri yok kılıt komple değişiyor dediler yansanayisine mekanizma 90 tl fiyat aldım. forumda araştırdım anladım ki bu serii de kronik bir sorun bende kendi elimden geldiğince çözdüm
kilit mekanizmasına ulaşmak için döşeme ve içindeki metali söküyoruz klit mekanizmasına ulaşınca
resimdeki mavi ve kırmızı kablodan bir ek aldım daha sonra parçacıdan aldığım polo classic switch ine bağladım
tersi düzü yok switch te 3 giriş var ortadakini boş bırakıp iki yandakine bağlantı yapıyoruz.
Daha sonra kapı döşemesinde ön tarafa lehim makinası ile switch sığacak kadar delik açtım eğer delik düğmeye uygun olursa tırnakları da oturuyor yapıştırmaya da gerek yok.
aynı işlemi bagaj a da uyguladım
3-4 saat kadar uğraştım ama sonuç sevindirici en azından kapı altı aydınlatmalarım çalışıyor kapı açılınca far açık olursa uyarı veriyor.Alarm aktifken kapı açılınca alarm devreye giriyor. Bagaj aydınlatmam çalışıyor.Şöför kapısını sabah açınca araç kısa süreli benzin pompalıyor kolay çalışıyor.
Yapmışken sarı ışıkları beyaza çevirdim ayak altı lambası yaptım birde teyp üzerindeki gözu aydınlattım
Hazır döşemeleri sökmüşken birde kapı kollarına mantar led ile ambiyans aydınlatma yaptım resimler de ışıkların şiddeti farklı görünüyor ama normalde hoş bir görüntü oldu
belki uydurma bişeyler oldu ama kendimce amacıma ulaştım.Uygulamak isteyen olursa yardımcı olurum elimden geldiğince