Az önce servise tekrar gittim,yine standart olan bilgisayara bağlama yaptılar ve yine "Akü Voltaj Sorunu" uyarısı verdi. Bu sefer farklı olarak "LPG Map Sensörü" arızalı dedi, onun fotoğrafını çekti, şimdi git parça geldiğinde biz seni ararız dediler. Bu arada da, neden sürekli akü voltaj sorunu veriyor, bunu da kapsamlı bir elektrikçiye götürürsen en azından onuda anlarız dedi. Servis, hele de prins gibi bir otogaz sisteminin servisi bilgisayardan çıkan soruna fikir yürütemiyorsa ben diyecek bir şey bulamıyorum. Bu arada iki gündür benzinden gaza geçmeyen sistem ne hikmetse servisten ayrılınca yine geçti. Burda benim dikkatimi bir husus çekti, belki değerli forum takipçilerine fikir yürütmelerine kolaylık sağlar. Araç ısındığında, yani sıcaklık 90 dereceye geldiğinde gaza geçiyor, ilk servise götürdüğümde de araç yaklaşık yolda dahil bir saate yakın çalıştığı için sıcaklık doğal olarak 90 dereceye gelmişti. Ertesi sabah yine benzinden gaza geçmemişti. Sanırım ısınmadan geçmeme sebebini irdelemek gerekiyor, ben usta ve deneyimli bir şöför değilim ama çıkardığım sonuç bu. Siz ne dersiniz acaba? Şimdiden tşk ederim.