Evet air da olursa tam bir sergilemelik araç olacaktır. Başka bir sorum olacak sana, performansı nasıl aracın? Memnun musun, yaptın mı o kısma bişeyler?
Konu başlığında ilk yazımda belirtmiştim aslında sinan araç şuan 70 binde stock durumda, sadece üstünde BRC Lpg var. Kışın hem air fiyatları biraz daha uygun olur hemde muayene sonrasında kafada rahat olur diye şimdilik düşünmüyorum zaten aracımda Sarı Koni amortisör ve Eibach yay var. Motoru seneye bütçem elverirse 1.8T motor takmak istiyorum hele bir o zaman gelsin muhakkak herkes'den fikir alırım.
Aracın ben ikinci sahibiyim kaza bela, sorun sıkıntı olmazsa da ben onun vefatını görmeden o benimkini görür sanırım.
bu iş her şeyden önce sevgi ve sabır işi sonra para işi. helal olsun.
dış görüntüde kanımca tek eksik spoiler. keyfe keder yan aynalar da değiştirilebilir. r32 tipi yani standart mk4lerdeki sol ayna kadar uzun olmayan ama sağ ayna kadar da kısa olmayan orta boy ve simetrik aynalar. (stubbie mirror)
bu işin sonu yok. cep yeterince derinse bir de haldex 4 motion ile 4x4 yapmak da olası
Hocam öncelikle dileklerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim. Yalnız şunu belirtmeden de geçmek istemiyorum para da her kapıyı açmıyor. Birçok kişide görüyorum parası olup da ortaya bir şey koyamayan da haddinden fazla.. Her şeyden önemlisi zevk ve keyif + sabır işi , elbette parasız da olmuyor.
Önceki yazılarımda belirmiştim spoiler olmazsa olmazım fakat ne yazık ki R32
sporiler Türkiye'de yok.. Zamanında Gani bey getirmiş ama şuanda piyasada yok, keşke olsa inan 3-5'e bakmadan alırım. Son şeklini verdikten sonra onuda bırakmam muhakkak bulurum. Ama dediğiniz gibi dış görünümde tek eksiklik spoiler ve R32 marşbiyelleri kaldı.
Yan aynalara gelince MKV kasanın bu kasaya uyumlu ayna takımları mevcut ama Türkiye'ye kargo çok çıkıyor ama ucunda ölümde olsa onuda getirteceğim
Motor kısmına gelince seneye bu konuda sizden de gerekli fikirleri alırım gibime geliyor bu konuda acele iş yapmak istemiyorum.
Son olarak da bu kadar emek vermişken inanın araç ile sokağa çıkmak istemiyorum aşırı göz var bu gidişle durumları düzeltince ayağımı yerden kesecek ikame bir araç almak istiyorum. Tutku da böyle bir şey oluyor. Önce aracı alıyorsun sonra onu emeğin ile yoğurup bir kıvama getiriyorsun, sonrasında yemeğe kıyamıyorsun..