öncelikle hoş geldin aramıza
Forma değil sorunlu poloların arasına
vallaaa ben yaklaşık bir ay önce bu siteye geldim hala boğaz kelebeği ile ilgili bir sürü kişi bu konudan şikayetci. Biz hatta bir kanpanya başlattık okumuşsan vw almanyaya mail attık adamlar doğuş arayacak dediler daha arayanda yok beni. Bir arkadaşı aramışlar ama o kadar bildiğim.
Hangi şehirdesin
?? Ben sormuştum boğaz kelebeğini 700 vw servis dedi bohch servis 500 dedi. Benim ustama dedim ben bukadar çıkamam şimdi. Oda ne yaptı bilmiyorum ama yaptı otomatik jikle yok sadece sorun olarak onuda ısınana kadar bekliyorum sadece sabahları okadar yoksa hiç stop etmedi araba bugune kadar bakalım yaza belki değiştiririm. Ha senin problem boğaz kelebeği olmayada bilir.Önce boğaz kelebeğini temizlettir. Arkadaşlar temizlikten sonra adaptasyon gerekmediğini sölüyorlar ama benim ustamda gerekir diyor. yaptırsanda bir şey kaybetmezsin 20 ytl vermiştim ben. Ha düzelmedi sensörlerinde problem ola bilir onlara baktır özelikle hararet müşürüne. Buji ve kablolarınıda kontrol ettir. Kolay gelsin sana arkadaşım. Ben ucuz atlattım.
ustama tşk ler.