leon mk2 fr hastası olarak söylüyorum aracın içine binmeden kullanmadan karar verme bana pek tat vermedi kasası güzeel olabilir ama leondan in bi de golf 7 ye bin fark çok bariz. VW bağımlısı olmuşuz
Hocam yaklaşık 6,5 aydır Leon MK3 kullanıyorum. Golf7 ile arasında kalite farkı var kabul ediyorum. Ama yine de dağlar kadar bir fark değil. :)Farkın nerede olduğunu söyliyeyim: kumaşlar, yalıtım ve plastik kalitesi. Haricinde çok bir fark yok. Kaldı ki Leon'un verdiği standart donanımı Golf Comfortline donanımda dahi vermiyor. Leon'da Bluetooth, USB, far-yağmur sensörü, coming home/leaving home aydınlatmaları, elektrikli otomatik katlanır aynalar, otomatik kararan dikiz aynası, hız sabitleyici, ön ayak aydınlatmaları, elektronik klima, ambiyans aydınlatmalı tavan lambaları standart donanım. Golf Midline Plus (baz) donanımda bunların hiçbirisi yok ve Leon'dan 6500 tl fiyat listesinde daha pahalı. Motor-şanzıman zaten birebir aynı.
Fiyat/performans olarak Leon daha mantıklı bir araç, ama ekonomik durumu olan için tabi ki Golf daha iyi bir seçim. Herkese keyifli forumlar.