Arkadaslar merhaba. Aylar önce başlıkta belirttigim Edy Coffee nin Kayseride bulunan şubesine duvar resmi calismasi yapmak icin Ankaradan kalkip gittim. Aradiklarinda edy coffeenin acilisinin yapilacagini ve acele etmem gerektigini söylediler. Bende Ankarada devam eden isimi birakip kayseriye gittim. Beni arayan daha önce nevsehirde calistirdigi cafeyi boyadigim, sonrasinda kapatıp Edy coffeede müdür olarak ise baslayan bir arkadaştı. Bu yüzden güvendim kalktim gittim. Kayserinin işlek caddelerinden Sivas Caddesi üzerinde bulunan Edy Coffee duvarina istedikleri resimleri yaptim. Hatta konuştuğumuzun dışında ekstra 7 metre bir duvara gökyüzü görüntüsü istediler ucret talep etmedim. Gitmeden önce 1000 lira ödeme yapılmıştı. Kalan 1000 lirada is bitiminde diye konusmustuk. Is bittikten hemen sonra nakit olmadigini ama istersem bankaya gidip cekebileceklerini söylediler. Ama otobüsüme az bir süre kaldığı için ibanima yollamalarini istedim. Aylardir bugün yarin diye salliyorlardi. Bugun aradigimda ise vermeyeceklerini söylediler. Isten çıkardıkları mudur den alacakmisim bende bu duruma sessiz kalmayıp sosyal medya üzerinden sesimi duyurmak istedim. Kayseride bulunan arkadaslardanda ricam Edy Coffee yi kullanmamalari.