12-02-2008
Soyguncuya direnince bıçaklandı
Bursa"da, soygun amacıyla PTT tahsilat bürosuna gelen saldırgan, kasada bulunan 8 bin YTL'yi kendisine vermemek için direnen 45 yaşındaki Sadık Özdemir"i 12 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Saldırganın kaçmasından sonra telefonla 155 Polis İmdatı arayan Özdemir, “Beni bıçakladılar. Yaralıyım. Kurtarın beni” diyerek yardım istedi. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Özdemir ameliyata alındı.
Merkez Yıldırım İlçesi Erikli Mahallesi"nde bulunan PTT tahsilat bürosuna,(31-01-08) bugün saat 16.30 sıralarında gelen siyah-beyaz kaşkolü bulunan, siyah bere takan 30 yaşlarındaki bir kişi, burada görevli olan Sadık Özdemir"den paraları istedi. Saldırgan, kasada bulunan yaklaşık 8 bin YTL'yi vermeyen Sadık Özdemir"i, sırtından 5, ensesinden 2, boynundan 2, çenesinden 2 ve karın boşluğundan 1 kez olmak üzere toplam 12 bıçak darbesiyle yaraladı. Saldırgan parkta oynayan çocukların kendisini gördüğünü anlayınca, koşarak PTT tahsilat bürosundan uzaklaştı. Yaralanan Sadık Özdemir, telefonla aradığı 155 Polis İmdat"a, “Büroma soyguncu geldi. Beni yaraladı. Canım çok acıyor. Kurtarın beni. Burası Esenevler Tahsilat Bürosu” dedikten sonra telefonu kapattı. 155 Polis İmdat"ın yönlendirmesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis"e bağlı ambulansa bindirilen Sadık Özdemir, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi"nde ameliyata alındı.
EŞİNDEN GÖZYAŞI
Evlerine 300 metre uzaklıkta çalışan eşi Sadık Özdemir"in bıçakla ağır yaralandığını komşularının çocuklarından öğrenince, Görkem adlı oğluyla olay yerine gelen Döndü Özdemir, sinir krizi geçirdi. Özdemir ve oğlu güçlükle sakinleştirildi.
Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı"nca başlandı. Saldırganın kasada bulunan paraları almadığı öğrenildi. Çevrede önlem alan polis, eşkali belirlenen zanlının kimliğini araştırıyor.
*
Dün hayatını kaybetti Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır diliyorum.
Mahallemde üç sokak yakınımızda olan bu olay beni derinden etkiledi,çok sakin temiz br insandı.