Daha önce 2001 2.5 tdı transporter citivan vardı sattım. yerine 2007 174 bg. caravelle confortline aldım. çok mükemmel bi araç. tek eksik gördügüm şey ise ses sisteminin yetersiz olması. cd çalar felan mükemmel ama hoporlör sayısı yetersiz. arkada hoporler yeri var ama içi boş o kısma hoporlör takmak istiyorum, ama o kısımda hoporlör kablosunun fabrika tarafından çekilmişmi , çekilmemişmi bilemiyorum çok araştırdım ama internette ve kitapcıkta bi döküman bulamadım . ancak kısmı sökmek gerekiyor onuda orjinaline uygun şekilde sökebilecegimi zannetmiyorum. BU KONUDA YARDIMCI OLAN OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM. araç hakkında sormak istediginiz konulardada elimden geldigi kadar yardımcı olurum. TEŞEKKÜRLER..
Merhaba arkadasim bahsi gecen aracin aynisi bizde de var fakat 2006 model.Bizimkisinde mp3 calar ya da cd calar yoktu ben gittim sony gt300 aldim.
ne yazikki kablolar yok arkada.Kablo cektireceksiniz.
Bir de o hoparlorleri takmaniz icin karoserin tamamamini acmaniz gerekiyor.Yani o ic kaplamanin tamamen sokulmesi gerekiyor cunku tek parcali...
Bunu da serviste sokturmenizi tavsiye ederim aksi takdirde garanti iptal olabilir.Zaten disarda soktururseniz o kocaman parcanin sokulup takilmasi isleminde bazi sorunlar olabilir ve aracinizda tikirti sesleri gelmeye baslayabilir.
Bence hic ugrasmayin en arka koltugun altina bir voofer-anfi ve iki tane de hoparlor koyun.Ben oyle yapacagim...