evet bunlar ya ama şimdi ben bu jantları benim araca takabilirmiyim oda önemli 174 lük araçların lastik ebatları büyüktü biraz olurmu bunlar acaba yada bu tip jantların 130 ps T5 lere göre olanı varmı bide bunu yazsan halil bey çok yardımcı olursun vallahi.
Bu 5 kollu 17" lik jantlar sadece 174 luk caravellede standart olarak sunuluyor.O da comfortline secenegini alirsaniz.Ama servisle gorusurseniz size de getirtebilirler tabi biraz tuzlu olur fiyati.
Fakat bunun biraz daha degisigi 7 kollu 16" jant var.Mimato diye geciyor adi.Buyrun resimdeki jant:
Illaki bu 5 kollu 17" janti taktirmak istiyorsaniz servise gidip siparis vereceksiniz 235-55-17" lik lastikleri alacaksiniz 4 tane de 17" lik bahsi gecen janti araciniza taktiracaksiniz
Bu sekilde servisten jant ve lastikleri alirsaniz en az 2000 bin ytl gibi bir masrafiniz olur belki de daha fazla.
Benim ilk mesajimda yazdigim gibi 130 luk T5 sahibi arkadasima bu jantlari ve lastikleri bulmustuk 1200 ytl para vermistik(ikinci el oldugu icin dusuk fiyati fakat jant ve lastikler cok az kullanildi belki 3000 belki 4000 km kullanilmistir.Adam lastik ve jantlarini degistirince bize bu fiyata vermisti)
Dedigim gibi bu lasik ve jantlarin aynisini almak istersen Antalyada bir arkadasim var 174 luk caravellesi var.Aracina 18" lik krom jant takacagi icin halihazirda bulunan 17" lik jant ve lastiklerini satacak.Ondan haber alirsam buraya tekrar yazarim.
Saygilar.