Her ne olursa olsun A3 tercihim olurdu.Kalitesi passattan bile guzel ki kaldi ki golften hayli hayli guzel.Dis tasarimi da guzel.Herseyiyle 10 numara bir arac.
1.6 yeterisiz gelebilir ki sahsen bana yetersiz gelmisti.Benim deneme surusu yaptigim siralarda 1.4 tfsi yoktu yeni gelmis sanirim.Ben 1.6 102 hp yi test ettim.Motor ozellikleri cok hosuma gitmedi ama siyah bir a3 ve onundeki krom panjur-17 lik jantlari harikaydi.Ic tasarimda direksiyondan tutunda muzik kumandalarina kadar herseyiyle beni cezbetmisti.
Fiyati da fena degil 26 bin euro galiba 1.4 tfsi nin baz fiyati.Buna 3 bin euro da aksesuar eklettirilir muhtemelen.Sonucta kumas koltuklu sari farlarla a3 e binilmez.kabataslak 29 bin euro olsa bu da asagi yukari 49 bin ytl yapar.1.4 tsi 140 hp lik golf comfortline ise42 bin ytl ayni sekilde 2-3 bin ytl de buna alacaginiz aksesuarla 45 bin ytl yapacaktir.Yani aradaki 4 bin ytl bence hic bir sey degil.Eger paraniz varsa aradaki 4 bin ytl fazla vermeye kesinlikle ve kesinlikle deger.
Tabi golfte kotu bir arac degil aksine sinifinin en iyilerinden ama bir bmw 1 serisi-audi a3 e gore kalite-konfor-prestij gibi unsurlarda geri kaldiginda asikar.