zaten o tür teyplerde hep böyle sorun oluyor, maliyeti kısmak içinmi yapıyorlardır nedir bilmem ama, kamasonic, sunny gibi şeyler de hep yasarım bu sorunu ama bi sony de pioneer de olmaz
Arkadaşlar bu tip urunlerle pek guvenmemek gerekiyor, Sunny markası nedeniyle işyerimizde yangın çıkmıştı, Cihaz aldığımızın ilk günü trafo nedeniyle servise gitti garanti kapsamında tamir görüp 2 gün içinde teslim edildi. 1 hafta sonra sabaha karşı çalışmazken sadece fişe takılı cihaz trafodan dolayı yangın çıkmasına sebeb oldu, Uzakdoğu mallarını pek eve veya çevremdekilere aldırmamaya çalışıyorum, Makul fiyatlı oluyorlar ama kötü bir sonucuda olabiliyor, yarısı daha kadar verip duyulmuş markalı bir ürün kullanmak hem daha hesaplı hemde daha keyifli oluyor. Ben ürünü veyahut markaları kötülemek için bu yazı yazmadım sadece başımdan geçen kötü bir olayı paylaşmak istedim...
Pioneer, Sony, Alpine, Kamasonic,Sunny,Yu-Ma-Tu fark etmez elektronik ürünler herzaman arıza yapma şansı veyahut arıza meydana getirme durumu yaratabilir, ama uzak doğu mallarında bu tip sıkıntılar daha çok meydana geldiği için aslında imkan oldukça kullanmamak gerekli...Saygılarımla.