Arkadaşlar ben 5 ay önce lpg taktırdım ve 7500 KM yol yaptım. LPG taktırırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus servis ağı ve işçilik. Çok iyi bir markayı kötü işçilik ile büyük bir dert haline getirebiliyorlar. Marka çok iyi olabilir ama yaygın servis ağı var mı ? Buna bakmak lazım. İstanbul'dan farzı misal Çoruma gittiniz ve aracınız orada arıza yaptı yada Kars'ta.Markanızı ilk defa duyan yurdum ustası ile bakışıp kalmak hoş olmasa gerek
. Bu nedenle çok iyi hesaplamak lazım.Bir de distribütör firma Markasına ne kadar sahip çıkıyor. Sorun yaşadığımızda bu modeller böyle abi cevabı almak istemeyiz.
Benim aracımda BRC Sequent 24 sıralı sistem var.1650 YTL'ye taktırdım. 200YTL ruhsata işletme Toplam 1850. Ortalama km'de 170 ykrş (LPG 1.74 YTL) yakıyor.Uzun yolda 135 Ykrş'a kadar düşüyor. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Ne bir koku, ne bir ayar ihtiyacı.Hissedilebilir bir performans kaybı yok. Sorunlar için (eğer çıkar ise) distribitör firma yetkililerine kurdukları internet forum sitesinden direk ulaşıp Türkiye'nin heryerinden yardım alabiliyorsunuz. (Bu arada sadece markanın kullanıcısıyım. Reklamını yapmış gibi oldum ama, inanın herkesin doğru karar vermesinde bir kullanıcı olarak katkı sağlamak istedim.). Herkese kazasız, sorunsuz günler.