Freestarter ve warlock arkadaşların ilgilerine teşekkür ediyorum. Freestarterin da dediği gibi arabadan anlamayan sadece ikinci el değeri ve ucuz yedek parça derdine "düşürülmüş" bir toplum haline gelmişken bizlerin bu gibi efsaneleri yaşatmaya çalışması ve hala onları sevmeleri insanlara anlamsız ve gereksiz geliyor. Burada marka ve model vermeye gerek yok kimseyi de rencide etmeye hiç gerek yok; ancak şu durumda şunu söylemeden geçemeyeceğim; bizim ülkemizde taleplerin tuhaflığı oto pazarlarını ve sanayi fiyatlarını belirliyor. Aynen katılıyorum Freestarter tekelci bir zihniyet ve malı kötülemelere o kadar çok alıştım ki....
Ama Antalya'dan Van' 1600 km yi tık demeden geldim. Sadece su eksilttim biraz o kadar da olur...
warlock arkadaşımın da dediği gibi evet beni biraz endişelendiren oto şanzıman. Doğrudur. Aslında arabayı alırken düze çeviririm diye düşünmüştüm çünkü arabanın kopartası, şasesi , kupası , gerçekten çok temizdi Antalya'da olmasına rağmen çürük yoktu. Motorda fena değildi.
Ancak planlar her zaman olmuyor.
Ayrıca orjinalliğini de bozmasam mı derken öyle devam ediyorum otomatik şanzımanla...
warlock senin arabanı da restorasyon sırasında takip etmiştim , senin ve emeği geçenlerin ellerine sağlık eşin ve çocuğunla mutluluklar. :)Allah kazadan beladan korusun.