pardon o gün gelince neyi görüces? anlamadım da...biz ne anlatıyoruz siz ne anlıyosunuz o toplantı kişisel amaç için birbirimizi gaza getirmek için düzenlenmiyor kalkıpta gaza gelip milletin emeklerini hiçe sayarak kaza yaşanırsa istenmeyen sonuçlar doğabilir..örnek vermek gerekirse ben emek çekip arabamı hazırlayıp toplantıya geliyorsam ve kendini bilmez apaçinin biri gelip arabama zarar verirse olacaklardan sorumlu değilim...bunu tehdit olarak algılamayın ama konuşma stilinizi beğenmedim...titizlikle konvoy halinde gidilmesi gerekiyor...geleceğiniz mesafe zaten uzak onun için tatsızlık çikmasin..
+ 1 Katılıyorum, Lutfen ben aracların camına numara koymak istemiyorum...
Arkadaşlar biraz ev sahibi olarak bazı şeyler sölemek istiyorum daha önce metin abinin sölediği gibi eğer hızlı gitme birbirirmiz geçme şekil yapıcam diye saçmalıklar yapacak ve düzeni bozarak ahenkimizi kaçıracak olacaksa ltf gelmesin,bakın aileleri kız arkadaşlarıyla gelecek dostlarımız var ltf özenli olalım.Biyerden geçtiğimizde izimiz kalsın insanlar bize gıpta etsin bizde keyif alıp hemde dostluğumuzu pekiştirlelim.Yanlışım varsa affola :saygılar
Teşekkurler Faruk kesinlikle Katılıyorum, ben arkamdan apachiler geçti lafı duymak istemiyorum, daha öncede ben bunun lafını ettim, böyle bir olay yaşanırsa sinyalimi verir çıkar konvoydan basar giderim...Ve benim gibi yapıcak bu olaya duyarlı insanlar olduğunuda biliyorum lutfen huzursuzluk olmasın yani şunu şuraya yazmak bile bana koyuyuo artık, Örnek Forum, Örnek Üyeler... Lütfen bizim gibi olmak isteyen bi çok forum var, üzmeyelim birbirimizi...