Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü :-
Millet senin orjinalciliğinden amma çekiniyor be Eralpim ... Adam bi tampon koyuyor biton laf söylüyon, adam okuyor yazdıklarını buluşmaya gelmeye korkuyor ozaman sende logosuz panjurunu orjinal FK al Eralpim bukadar orjinalciysen 15 ytl lik çin malı panjuru arabana koyma
Orjinallikten söz eder, sonra gider sanayi işi panjur, Seat markasının karlıkları ile uğraşır. Bunun gibi birkaç örnek daha var sitede.
Şu anda camın mermerinde 3 parmak kalınlığında kar var umarım hafta sonuna kadar erir ve hafta sonu güzel bir buluşmaya daha imza atarız..
ümidimizi yitirmeyelim arkadaşlar umut fakirin ekmeğidir bunlar tahmin nasılsa kesin bişi kimse söyleyemezz sadece dua edelim
Hava konusunda aksam biraz kar yagdı buralarda bek bişiy yok ama haftasonuna kalmaz herhalde su an gunluk guneslik...
Eralp kardeşş bnde çok gelmek istiyorum esasen ama çekiniyorumm açıkçasııı,bnde mk 3 var biraz zevkime göre oynadımm.siz genelde orjinal olanı seviyosunuzz napiim bnmde tutkum buu sanki almanlarr bizdeen dahamı zeki veya yaratıcıı evt zeki ve yaratıcı olabilirler sizdekii bu tutumu anlayamadımm orjinal konusundaa bn ortalık honda civic modifiyeli araç doluuu ee biraz da golf olsa fenamı olurrrr bn zevkime güveniyorumm umarım gelmemde bii sakınca bulmaz sınızzzz Ben Serkan bnide listenize eklerseniz sevinirim biii wolsvogen ailesi olarakk Teşekkürler
konuştum ben hava h.sonu iyileşicekk
İbocum guzel kardeşim 50-60 ytl verip orjinal panjuru kesicek bir adam değilim, eğer o kadar paran varsa önce sen kendine bir tampon taktır derim yada aracın çürüklerini onar gti gti diyon ama 126 bis bile yolda sana takıyo nasıl çakma gti bu anlamadım...
Peki tşk ederimmm
O kadar para dediğin, en fazla 150 ytl tutar sana, o da yurtdısından getirirsen. Bu arada hangi 126 bis' miş bu, getir de göreyim. Geri geri geçerim onu ben.
İbocum, sen bana bi FK panjur hediye alırsın kankam o zaman, ne inat ettin ya... Bis 126