is yogunlugundan uzerine dusemedim, kardesime arabayi yeni aldik 4 ay falan oldu ama toplasan 3000 kilometre bile yapmadi. arabayi alir almaz tafsiye uzerine bir ustaya goturduk, 550 ytl mizialdi birde upuzun bir liste cikardi "-sunu yaptim, bunu yaptim. lastikleri degistirsen yeter araba canavar gibi" dedi. bizde yepyepi 4 adet lastik aldik. neyse benim birader de aceminin acemisi. 13 ocakta direksiyon sinavi varmis aldi arabayi gitti ve gidis o gidis. allah beterinde sakinsin. kardesimden hicbirsey onemli degil. suphesiz bu ariza bir birikim sonucu olustu. cekis kotu diyordum. motoru gostermeye niyetliydi ama inanin araba nerdeyse bir aydir yatiyordu otoparkta. en son pasta cila cektirdim bir de rotus, arabayi sabah aldim, aksam da tekrar tamirciye biraktik.
ikitelli de kaportaci bir arkadasim var, yaninda da bir mekanikci eleman var. yarin kismet olursa cekici ile goturucem oraya. ama birkac yere sordum ikitelli de bulamadim. hayirlisi artik. sifira bir suru para bayilmak istemiyorum araba sifir olsa onemli degil ama 10 yasindaki arabaya da 1.500 ytl cok beee...