"Beyefendi biz maalesef Alfa Romeo araçlara bakamıyoruz,yasak" demişti.Ama halen oldukça çok ilgi çekiyor.
aslında normal karşılamak lazım.genelde servislerde ve satış noktalarında bu tip olaylar oluyor.
eskiden dergilerden takip ederdik her şeyi,her modeli,
şimdi habere ulaşmak bu kadar kolayken bile modeller ve motorları konusunda bilgi sahibi olmayan satış temsilcilerine rastlanabiliyor.
araç hem yurt dışında kaldığından yurt içine geldikten sonra fazla kilometre yapmamasından vede ilk sahibi tarafından kullanıldığı için yıpranmamiş.
ilgi çeker çünki zamanının çok ötesinde bir tasarıma sahip.vw amblemini çıkar özel yapım de yine inanırlar.2005 de yine inanırlar.tabi bunda pek görünüp bilinmemesinin etkisi de var.
benim önümü kesip motoru aracı inceleyende çok oldu ama en çok arka kanadı indirip kaldırmaktan bıktıydım.her duyan özellikle sanayide giderken durdurur abi bunun kanat kalkıyormuş bi göster
atıf abı her seyı sormus ve anlatmıs
bencede o arabadakı surus pozısyonu hıc bır aracta yoktur..
yanı hakıkaten super bı arac.. Sıfırdan sahıp olmakta ayrı bı zevk
motorunun 2.0 16v olması cok buyuk avantaj tr sartlarında zıra g60'la neler cektık
atıf abıde bu gorusume katılır buyuk olcude..
bu arada konyada hala cordoba dıyen var buna
evet sürüş pozisyonundaki rahatlığa bende hiç bir arabada rastlamadım.oturduğumuz kısmın arkası yükseltilip indirilebiliyordu.
bende biraz indirir arabayı koltuğa gömülmüş biçimde kullanırdım.
cordoba olayı da doğru.çok cordoba diyen oluyordu. daha geçen gün iş yerinden bir arkadaş senin eski araç cordobaydı dimi diye sordu.
motor a gelince ben g60 ı seviyorum.motordan bahsediyom osmandan değil
tabi osmanı da sevmiyor değiliz
g60 kolay modifiye ediliyor ve gerçekten ciğerli diye tabir edebileceğimiz bir motor.
corradonun üzerindeki 9a 2,0 16 v benim şimdiki golfun motorunun hacmi büyültülmüş ve elektroniğe cevrilmiş hali
benimki gibi ondada enjeksiyon boruları meydanda.benimde onlara karşi nedendir bilinmez bi antipatim var.yakışmıyor motorun içindeki görüntüye.
hoş corrado olsun da çamurdan olsun.vr6 dan olsun