--> Farlar.... - Polo 6N2 --> -->

Gönderen Konu: Farlar....  (Okunma sayısı 13070 defa)

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
Ynt: Farlar....
« Yanıtla #14 : 27 Ocak 2008, 22:55:56 »
Alıcıya ikram yaparım :) yarı fiyatına veriyorum zaten  ;)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı icedes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2008, 09:04:25 »
Alıcıya ikram yaparım :) yarı fiyatına veriyorum zaten  ;)

Bakalım biraz daha bekleyip durumumu düzelttikten sonra alma ihtimalim yüksek o zamana kadar satılmazsa daha detaylı konuşuruz :)

Çevrimdışı qb5tp

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 29 Ocak 2008, 20:33:54 »
Yeşillik olsun 6N2

Teknik bi hata olmuş :(

Çevrimdışı qb5tp

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Ocak 2008, 20:45:00 »
Ankaradaymışsında ozmn bana yardım et beraber yapalım bizim ufaklıkta kardeşiyle takılır biraz :D ustaya vereceğim paraya sana yemek ısmarlarım  :tamamdir
Yaza kadar beklersen yardım ederim ama bunu nasıl bi yemek karşılar bilemiyorum, belki kuzu çevirme  :D

Çevrimdışı icedes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 30 Ocak 2008, 20:57:49 »
Yaza kadar beklersen yardım ederim ama bunu nasıl bi yemek karşılar bilemiyorum, belki kuzu çevirme  :D

Zaten bekleyeceğm çünkü bi dünya para isterler maddiyatta malum çok iyi değil yeni aldık arabayı artık kuzu çeviremem ama hazır çevrilmiş üstüne sosu dökülmüş ankaranın meşhur bi yemeğini yeriz :D yada yaza kadar bi aksilik olmazsa durumu düzeltip kurban kesebilirim Allah nasip ederse işte onun bi kısmını çeviririz ekibi toplayıp...

Çevrimdışı qb5tp

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 30 Ocak 2008, 21:03:23 »
Canın sağ olsun, kafana takma hallederiz. Başka zarar, ziyan, kaza göstermesin, güle güle kullan arabanı, hayırlı olsun.

Çevrimdışı icedes

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 30 Ocak 2008, 21:09:27 »
Canın sağ olsun, kafana takma hallederiz. Başka zarar, ziyan, kaza göstermesin, güle güle kullan arabanı, hayırlı olsun.

Amin cümlemize... Çok sağol bu arada yardımların için temizletmeden mutlaka irtibata geçerim senle...

\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t
<' + '/div>\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t