Serkan hosgeldin kardeşim aramıza, arac gayet güzel, farlar, stoplar yakısmıs, ben ön düzenegide begendim acıkcası, fk panjur hos durmus, boyat diyen arkadaslara katılmayacagım, kıpkırmızı birsey cıkmasın ortaya hoş olmaz, zaten kenarlarında da siyah plastik aksamlar var aracın, kırmızı siyah birbirini tamamlayan renkler bence, kazasız belasız cezasız kullan aracını, ben havaalanında calısıyorum ve hergun E5.i kullanıyorum, birkackez senin arabaya benzeyen bi mkIII gördüm ama senmiydin bilemiyorum, cunku farklı güzergahlardaydık, sadece sesi duyup bakmamla MkIII gördügümü söyleyebilirim bulusmaya mutlaka bekliyoruz, zaten sanırım sende avcılar tarafındasın...
edıtıon orjınal karlıgı farları ve stopları fk zaten
Acil ilk haline geri dönüş yapılmalı Gerçekten çok çok daha güzelmiş serkan abi..
Kristal FKhttp://www.hubtraum.de/shop/images/medium/klarglas-rueckleuchten-vw-golf3-02.jpg
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
En iğrenç farları bulmuşsun oğuz.
Angel farlara kusan adam angel öneriyo
Tşk ürler arkadaşlardaaa yrn bide gördükten sonra konuşalımmm olanı bitenii daha iii olurrr resimler yanıltıoooo çünküüü