Gönderen Konu: 03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları  (Okunma sayısı 102441 defa)

Çevrimdışı Firestarter

• Profili Görüntüle
tofaş kango getz peşimize kuyruk oldular ama hikaye 

Hepsine de verdik coşkuyu ama.  :)

Çevrimdışı AhMeTH61

• Profili Görüntüle
 ;D  ;D GTI'ye can dayanmaz bea Doğan,Getz nedir.Helede İbo abinin Legend GTI'ye inşallah bi gün binmek nasip olur keretaya

Çevrimdışı refikmk1

• Profili Görüntüle
yok bya benim mk1 diesel sadace turbo yok :D :D

Çevrimdışı umutsertan

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı refikmk1

• Profili Görüntüle

burasıda carrefour buluşması

Çevrimdışı refikmk1

• Profili Görüntüle
ama mete abi ben şahsen umduğumu tam anlamıyla bulamadım :)sonrada bizde bizim anadolu yakasında bi şeyler yaptık :D :D

Çevrimdışı mcsahan

• Volkswagen Türkiye - 2
  • onsekiz at, onaltı valvit
    • Profili Görüntüle
iyi yapmışsınız refik. orgnizasyon olarak iyiydi bence. tam olarak ne aramıştın da bulamadın. organizasyonda en ufak bir katkım yok bu arada.
geçen mesajlara baktığımda biraz daha yolda gazlama yada tehlikeli kullanmak gibi şeyler arıyorsanız zaten yanlış yerdesiniz. tüm içtenliğimle söylüyorum bunları. hakaret etmiyorum. yanlış anlama

Çevrimdışı serkan wolf

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: AUDI A3 1.6 8P
Yok Yok gerçektenn iyi Buluşmaydıı gerçii  biraz erken kaçtık biz, amaaa olsnn devamını beklerizz Anadolu Yakasııı Sıra sizdeeeeeeeeeeeee
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2008, 22:27:44 Gönderen: serkan wolf »

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
Mete abi ben şahsen sürekli dolandım etraflarda,Fakat siz Tolgayla çekimden geldikten sonra birkaç arkadaşıma daha sordum ve "heralde gittiler" diye yanıtlar aldım.Yani ben dahil birçok kişiye bile vosçakalın demeden gittiler.Eyvallah yani ne diyelim insanlar herkes bir değil tabi, paşa gönülleri bilir...
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı Bugia35

• İYİLER MUTLAKA KAZANIR..!
    • Profili Görüntüle
İST. bulusmasının bu kadar guzel gecmesı İZMİR de bızlerıde sevındırdı.ne kadar yanınızda olmasak dahı sureklı takıp ettık.basarılı ve guzel bır ortam olmus tebrıkler...bır gun bır yerlerde bulusmak umıdıyle....İZMİR VWNET  :sevgi:

Çevrimdışı umutsertan

• Profili Görüntüle

bunlarda benden devamı gelıyorrr  :D

Çevrimdışı mcsahan

• Volkswagen Türkiye - 2
  • onsekiz at, onaltı valvit
    • Profili Görüntüle
valla o kadar kalabalıktık ki, mutlaka birbirimizi atladığımız anlar olmuştur. art niyet aramamak gerek diye düşünüyorum. hepiniz kardeşimsiniz.

Çevrimdışı refikmk1

• Profili Görüntüle
iyi yapmışsınız refik. orgnizasyon olarak iyiydi bence. tam olarak ne aramıştın da bulamadın. organizasyonda en ufak bir katkım yok bu arada.
geçen mesajlara baktığımda biraz daha yolda gazlama yada tehlikeli kullanmak gibi şeyler arıyorsanız zaten yanlış yerdesiniz. tüm içtenliğimle söylüyorum bunları. hakaret etmiyorum. yanlış anlama
ya mete abi ben hız  veya gazlamadan bahsetmedim :)  ama benim aradığım daha çok bi arada olupta daha çok beraber zaman harcaya biliriz diye düşünmüştüm o yüzdende anadolu yakasına geçtik birazda orda beraber bi kaç saat  geçirdik :D :D :D zaten ayda yılda bi pazar günü buluştuk o da böyle sorunlu geçiyo ya

Çevrimdışı serkan wolf

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: AUDI A3 1.6 8P
3 Şubat Buluşması benden sıkı fotolar
« Yanıtla #139 : 04 Şubat 2008, 22:58:01 »