fitiller hariç hepsini değiştirdim.bir kere dış bir kerede kırsızlıktan dolayı komple.aslında o fotolarda herşey anlaşılır durumda.siz ne yapmak istiosunuz,değiştirmek mi yoksa problem mi var?ben ona göre yardımcı olayım.yalnız kendi arabam diye demiorum,tr de böyle tente zor çok zor ya orj olması lazım ya da y.dışından getirtip burda düzgün bi ustaya taktırmanız lazım.ben bu iş için taaa marmaris e bıraktım arabamı.resimler deki adam sefer amcam dır.kendisi senelerce y.dışında çalışıp tr ye dönmüştür ve gerçekten sayılı döşemecilerdendir.yalnız tek sorun artık arabalarla uğraşmıor,sadece tekne işi yapıor oda yabancılarla ve astronomik fiyatlara,ben yeğeni gib olduğum için sadece malzeme parası verdim.umarım yardımcı olmuşumdur.tavsiyem eğer tente yenileyecekseniz,ya y.dışından getirtin ama onuda takarken mahvetme ihtimalleri çok yüksek ya da sefer amca gibi işine SONSUZ güvenebiliceğin bi döşemeci bul.biliosunuz cabrio da tente herşeydir.bir kez yalnış oldumu geri dönüşü çok zor.iyi günler....