Arkadaşlar, Bu bir Deli Emin projesidir. diyerek başlamak istiyorum. (bu cümleyi yazmamda Roy@l'in katkısını gözardı edemem
ihi ihi
VW caddy araçlarda hepimizin şu da olsaydı dediğimiz ne kadar fikir varsa burda şeyettirelim.
Bakmışsınız senin hayalinin bir tanesi 2013 yılından sonra üretilip yollarda görürsek vizontele’de Deli Emin'in dediği gibi “şerrrrefsizim ben bunu 2011 yılında düşünmüştüm” deriz. 2013 tarihini vermemizin nedeni malum bu işler yatırım gerektiren zaman gerektiren oluşumlar.
Belki de DoğuşOTO der ki VW’e “ey üstün alman teknolojisi, bak Üstün Anadolu Zevki bana isteklerini bildirdi Türkiye’ye göndereceğin araçların dizaynında şunları şunları istiyorum diyerek tek tek yazar. Bu zevke göre üretilmiş caddyleri bütün dünyaya gönderirsen sen kazanırsın. O zaman biz de caddy’nin ismini değiştirmelerini isteriz. Ne olsun ismi???
“Van Caddy” nasıl olur?
yoksa "ANKARA CADDY" olsun mu?
yada kedisi ile meşhur şehrimiz.
Gelelim hayallerimizi dökmeye. Ben bir sonraki mailde hayalimi yazacağım.
Almanya Almanya duy sesimizi bu gelen Anadolunun isteği. Hepinizin dimağına sağlık.
Aynı konuyu başka bir yerde daha paylaşıyorum. Neler çıkacak hep beraber meraklanıyoruzdur herhalde.