Merhaba.Oncelikle hayirlisi olsun diyelim.Guzel bir tercih olacaktir golfV.
Begenmedigim ozellikleri:
--Sert suspansiyonlari sebebiyle bozuk satihli yollardaki konforsuzluk.
--Ic mekanda kullanilan plastik kalitesi.Ozellikle kapi iclerindeki plastik malzemesi hem cok sert hem de cizilmeye elverisli.Ayrica konsola dizinizin degdiyi yerler kisa sure sonra rahatsiz edici oluyor sertliginden dolayi.
--Yaz aylarindaki kullanilan plastik malzeme yuzunden isinan hava ile birlikte konsoldan gelen citirti sesleri.
--Hizli girilen virajlarda on tarafin kontrolsuz kalmasi.
--Arka camin park etmede sagladigi dezavantaj.Park sensoru lazim.
Begendigim yonler:
--Yukarda saydigim disindaki tum yonlerini begeniyorum
Sonucta vw nin bir araci ve her vw de oldugu gibi klasiklesmis kavramlar golfV de var.
--Aracin koltuklari cok hosuma gidiyor.Sert dolgulu ve yanal destekli olmasi vucudu guzel sariyor.Inanin yeni passatin koltuklari golfteki kadar guzel degil(tabi comfortline seceneginden bahsediyorum.Passat highline bambaska bir dunya
Acikcasi sevdigim ozellikleri pek yazmak istemiyorum cunku cok uzun olacak
Gelelim tuketim verilerine.Fsi nin 6 ileri sanzimani ile hem performans degerleri hemde yakit degerleri sinifina gore gayet guzel.Normal kullanimda sehir icinde 8-9 litre arasi tuketim yapar.Kucuk sehirlerde ise 7 litreyi gormek bile mumkun oluyor.Sehir disinda eger 90-100 km/h hizlarda sabit sekilde ilerliyorsaniz 6. vitesin etkisi ile tuketim 5.5 litreye kadar dusuyor.
Sonuc olarak bu sinifta hb arac alinacaksa golf yada astra derim.Sedan arac alinacaksa meganeII ulkemiz yol sartlari icin mukemmel bir arac.Bunun yaninda civic sedan da tercih edilebilir.