sevgili kardeşim ben a3 ile mk5 aynı veya a4 ile passat aynı demedim nerden çıkardın bunu? benim belirtmek istediğim aralarında fiyat farkı var zaten aynı olması mümkün değil ama vw isterse a3 ayarında golf çıkartır demek istedim. ama çıkartmıyor neden çünkü bu araçların temsil ettiği kitleler farklı.
şu noktada anlaşamıyoruz nedense ben MK5 sınıf lideri demedim astra dan daha iyi dedim ama siz astra kesinlikle sınıf lideri diyorsanız tabiki benim golf astradan daha iyi dememden golfün sınıf lideri olduğu anlamı çıkarabilirsiniz...
dizel golfün ülkemizde az satılması o araç diğer ülkelerde satmıyo demek değildir. aynı motor hacminde astra fiyatlarını incelerseniz astranın daha pahalı olduğunu görürsünüz.
1.3 cdti var, benim için az yaksın gerisi çok önemli değil derseniz, orası ayrı bir konu.
bunun dışında ancak 2.el olursa daha donanımlı astra alabilirsiniz bunun nedeni vw nin 2.elinin kuvvetli olması. sıfırda bariz fiyat farkları olduğunu düşünmüyorum.
golfün donanımı niye kötü anlamadım, kendi sınıfıyla kıyaslandığında ben MK5 in donanımında bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum.
görünüm olarak seninde dediğin gb zevk meselesi biri beğenir, diğeri beğenmez zorla beğendiremeyiz kimseye. kimin içine hangi araç siniyosa o aracı alır bu bizi ilgilendirmez.
takoz espriydi ama yanlış anlaşıldı bu konuda astra severlerden özür diliyorum hemen düzeltiyorum.