Devam,
Bugün gittim vw bayisinden kaporamı geri amak için, yukarda yazdıklarımının bir kısmınıda onlara söyledim, hayal kırıklığı yaşadım dedim... "araba gelme durumu olursa haber verelimmi dedi..." malesef imkansız dedim bu yaz arabaya binmek istiyorum en büyük rakibinzden araç almaya gidiyorum dedim, yüzüme baktı... "ne alacaksınız..." dedi. toyota dedim, yazıkkı ne yazık, koskoca vw ni türkyede ne hale düşürdüler. sizce vw bugün mercedec ve bmw rakip olacakken japon malı toyota ya müşterisini kaptırıyor... toyota bana arabayı bugün 10:30 kadar okey verseydim yarın cumartesi günü arabayı teslim ediyordu şimdi salı günü alabiliyorum... bu tezatlıktan vw çok satıyor siparişlere yetişemiyor çıkarılmasın. vw ne demişti? bana arabanın ne zaman geleceği belli değil 2009 başına kadar sarka bilir, arabanın fabrikadan çıkışından türkiyeye gelene kadar sizi bilgilendiririz ama kesin bir tarih vermem söz konusu değildir dediler... bu vw nin türkiyeye araba temin etmesiyle ilgili olamazl... türkiye distribitörün ayıbı bence... ceb telefonu almıyoruz ki 2-3 ay onra takasa ver başka bir model veya marka alasın... araba alıyorsak en az 5-10 sene binmeyi düşünerek alıyoruz... herşeyde bir hayır vardır... benimde vw ci olmam başka bahara... ama böyle distiribötürlük ve bayi sistemi olmaya devam ettiği sürece zor... vw 5-10 yıl önceki liderliğini çok arar... arabanın kötülüğünden değil satış sisteminden dolayı... sizlerin başınızı ağrıttımsa af ola, saygılar sevgiler hepinize... sadece paylaşmak istedim... saygılarımla...