öncelikle kolay gelsin
güzel bir projeye başlamışsın.. parca konusunda olabildigim kadar yardımcı olmaya calısırım ama sende biliyorsundur, mk2 parcalarının sıfır stokları gittikce tukenmekte.. parcacılar ise belirli parcalar haric yeni siparis vermemekteler.. ancak vw'cilere talepte bulundugunda siparis listelerine ekleyebiliyorlar.. istersen parca siparisi ve burdan (ankara) parca alımı, gonderimi konusunda yardımcı olabilirim..
maddelerine gelirsek..
- ön ve arka balon tampona gecenlerde bir cıkmacı 35er ytl demisti.. ancak bahsettigin vr6 tipi tampon altı spoileri bulmak biraz sıkıntı yaratıyor ( 2 tanesini kırdım 3.yu bulamıyorum simdi..)
bu arada ince tamponu sadece tampon barı tutuyor, balon tampon ise tampon barı ile yanlardaki tırnak gibi klipsler tutuyor.. ve ince tamponlu golflerde bu klipsler olmadıgından yanlara uygun parcalar kesip kaynaklanman gerekecek sanırım.. (yada tampon altlarından percin veya vida ile tutturulabilinir diye dusunuyorum..
- camurluk agzı ve marspiyel kitini bende arıyorum bulursan haber ver
- GTI logolu yan kapı cıtalarını rahatlıkla bulabilirsin.. uygulamada da problem yasamazsın, yapıstırma oldugu icin
- HELLA ciftli ön panjurun sıfırı gecen yaz 85ytl idi (ic farlar dahil) bu sene ne olmustur fikrim yok (lakin ben tek fara gectim
)
- HELLA bagaj ustu spoileri da bu fiyatı aldıgım yerde gormustum ama unuttum kac dedigini..
- bagaj plastigi ile ilgili hicbir fikrim yok.. gozume kestirirsem hemen alırım senin için