Daha once bir foruma sitesine yuklemistim demek ki o forum sitesindeki linki google indexlemis
Evet arac cok iyi.Ozellikle de surus ozellikleri harika.Araca oturdugunuzda resmen arac sizi kavriyormus gibi ve asfaltla beraber gidiyormus gibi oluyorsunuz.Ozellikle direksiyon bir harika.Su ana kadar kullandigim araclar icerisinde belki de en cok begendigim direksiyon diyebilirim.Kucuk olmasindan ve kullanilan deri malzemenin kalitesinden dolayi diresiyonu birakmak istemiyorsunuz.Honda araclarinin iscilik ve malzeme kalitesinde bir dusukluk olmustur hep.Fakat bu araca baktigimizda gercekten de honda nin ne kadar yol aldigini gorebilirsiniz.Samimi olarak soyleyebilirim ki bu iscilik ve kalite su anda c segmenti araclarin hicbirisinde yok(audi a3-bmw 1 serisi haric...)
Aracta en sevmedigim nokta arka gorus mesafesi.Araci showroom dan alip evine giden birisi bu araci kesinlikle park edemez
arka camin kavisi ve spoylerden dolayi arka kisimda hicbirsey gorunmuyor.Ayni sekilde araci kullanirken de on kaportayi goremiyorsunuz.Bu her ne kadar benim hosuma gitsede yani aracin icine gomulup kalmak benim icin guzel olsa da cogu kimsenin sevmedigi birsey...