@cemline
Bu modifiye yi kis mevsiminde yapma bana kalirsa.Yagmurda kalinca cok gecmeden kabarmaya ve cikmaya basliyor.Biz eglenmek amaciyla ve nasil duracak diye yaptik ve epey amatorce basladik ise.3. denemede imzamdaki hale getirdik.Gercektende cok eglendik.Ama yakindan bakilinca cok profesyonel olmadigi belli oluyor.Bana kalirsa illaki boyle bir sey yaptirayim diyorsan git boyaciya cok olsa 50-60 liraya cok cok iyisini yaparlar.Tak cikar ugrasmazsin.Ama eglenmek vakit gecirmek istiyorsan neden olmasin.
@AhMeTH61
Gostermis oldugun caddy yi biliyorum.Sahibini de baska bir yerden taniyorum.Oncelikle sahibini tebrik ediyorum gercektende cok ugrasti ama ugrastigina degdi mi derseniz bence hic mi hic degmedi.Kendisine de soyledim.Ticari araclara boyle seyler gitmiyor.Bi yere kadar mod yapabilirsiniz.Abartiya kactiginiz zaman ortaya bambaska sekiller cikiyor ve bence cok ucuz ve yapmacik duruyor.Sadece on dizayn icin soylemiyorum takmis oldugu arka tampon ve marspiyerlerde aynen bence cok ucuz ve abes duruyor.
Saygilar.