gözler yalan söylemez
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Arkadaşlar caddy'nin yakıt tüketimini öğrendim burdan mardin-nusaybin'e kadar 1 depo ile gidebiliyormuş.Mardin-Nusaybin arası tam 1200 km dir. Caddy 1200 km'de bir depo yakıyorsa iyi işallah bizede nasip olur.gerçi babam'a söylüyorum alalım diye ama maddi imkanımız yetmiyor allah bize nasip etsin işallah.(samsun ile mardin-nusaybin arası)
Zaten bizde 90-100 km sabit hızda gittik. birde fazla molla vermedik. birde samsun-nusaybin arası yokuş aşağı değil. tam tersi tokat-sivas arası tam tahmini 30-40 km yokuş yukarı var ve sivas-diyarbakır , diyarbakır-mardin arasıda bunlara benzer yokuşlar görmek mümkün.
yok kardeş hız değil ben yeni aldım arabayı.yakıtı ilk aldığım depoda 224 ikinci depoda 220 üçüncüde 200 e düştü yani km rede yaktığım mazot alırken serviste söyledikleri verilere uymuyor 10000 bakımından sonra kaça düşer onu merak ettim tesisata gelince caady ye tesisat yaptıran varmı bagajı meşkul etmeden iyi bir ses alan varsa mesela kolonları anfiyi nereye koydu onun gibi şeyler bilgilenmek amaçlı ben yaptırmadan yaptıran biriyle konuşursam iyi olur diye düşündüm yani binek olsa herşey belli bunda arabayı bozmak istemiyorum