Şimdi sana en uygun yolunu söyleyeyim
1. Hepsiburada yada diğer sitelerdeki bora sis farı takımını alıyosun. 65-85 TL arası
2. 1 çift Hella Micro De sis farı alıyosun. 140-220 TL arası ( ben 155 TL'ye aldım)
3. Sis farlı far anahtarı için sana Ankarada bi çıkmacı arkadaşımın telefonun vercem ondan orjinal çıkma anahtar alcan (ben aldım sıfır gibi çok memnunum) 50-75 TL arası
ondan sonrasıda aldığın sis far kitinin sis lambaları çok dandik (kimisi memnun ama ben şahsen memnun değilidm gece lambası kadar ışık bile yapmadı. Hatta bazı forum sitelerindede bayağı tartışılmıştır bu konu), üstündeki lambalar vidalıdır onları söküp yerine Hella Micro De sis farını takacan sadece plastik çerçevesini kullanacan sis farı kitinin (tabi yerine oturmakta biraz zorlayacak seni ufak bi el becerisiyle plastiği biraz ovup takabilirsin) ister ayak yaptırarak montajlarsın ben şahsen silikonla çerçeveye tutturdum. Ondan sonrası malüm zaten tesisat işi kablo röle sigorta vs.(kabloyu içeri kontrol düğmesne geçirecek bi delik bulamadım bende çamurluğn içindne kapı menteşesinin orda plastik bi tıpa var ordan içeriye sigorta tablasının arkasından düğmeye
)
İşte buda tesisatını kendimin 1 gün içinde döşediğim sis lambası