Paylaşım için teşekkürler..Bu bilgilere ulaşabilmek için Doğuş oto Dialog u aradım..Web sitenizde neden eski modellere yer vermiyorsunuz diye..Aldığım yanıt eskiden sattığımız ürünler artık servisin işi..Bu andan sonra sadece servis yardımcı olur dediler...
Peki serviste katalog yada broşür bulabilirmiyiz dedim..Hayır sadece servis danışmanına soracakmışız..O da sözlü olarak anlatacakmış..Kınıyorum...
Bu konuda sadece dogus degil diger distribitorlerde ayni mantigi izliyor.Merak ettiginiz bir aracin katalogunu almak istediginizde eger arac sifir km olarak uretilmiyorsa katalogunu bulamazsiniz.Gerci bazi bayilerin elinde eski kataloglardan kalmis olabilir.Bunun icin bayileri tek tek aramaniz gerekiyor.
Aslinda bu gibi konularda forum uyelerinin elinde eski kasa araclarin kataloglarini bulmak mumkun.Elinde katalogu olanlar tarayacidan pdf dosyasi olarak foruma yukleseler guzel bir paylasim olur bence.
170 hp lik dizel golf secenegi tabi ki de ulkemize gelse hic fena olmaz.Ama bu araci kac kisi satin alir.Simdi 140 hp lik comfortline dizel golf un fiyati 60 bin ytl.Ornegin Isparta Zeki otomotiv 6 ay boyunca hic golf 2.0 tdi satamadi.Bu sadece Isparta icin degil Turkiye geneline vurunca ayda 3-5 araci gececegini sanmiyorum ama tabi satis rakamlarini incelemek lazim.170 hp Turkiye ye gelse tahminene 65 civarinda bir fiyat cikarirlar.Tsi varken de cogu kisi dizel icin fazladan 15-18 bin ytl para verecegini sanmiyorum.
Ama tabi ki de bende 170 hp dizel golf un gelmesini isterim.Ne kadar fazla urun yelpazesi o kadar fazla musteri ve memnuniyeti demektir.
Saygilar.